Olen psykologi-psykoterapeutti-työnohjaaja Vaasasta. Olin  Vaasan kaupungilla 16 vuotta vastaavana koulupsykologina vuoteen 2000 asti. Toimin tällöin myös psyykkisen oppilashuollon esinaistehtävissä. Olin ensin ainoana psykologina 11 vuotta ja toimiminen 6000 oppilaan  mielenterveyden asiantuntijana sai minut hakemaan  aktiivisesti teoreettista sekä käytännönläheistä uutta oppia.


Ihmisten kohtaaminen on aina kiehtonut minua ja tuntunut luontevalta. Se, että auttaa ihmistä ottamaan käyttöönsä piilossa olevat voimavaransa, on rinnallakulkijallekin innostava prosessi. Psykoterapeuttina olen toiminut vuodesta 2010. Sopivan työskentelyotteen löysin kognitiivis-integratiivisesta lähestymistavasta, pohjalla KAT-kognitiivis-analyyttinen tapa jäsentää  asiakkaan tilannetta.


Tällä hetkellä teen eniten työnohjausta ja psykoterapiaa. Olen työnohjannut vuodesta 1993 mitä erilaisempia opetus-, sosiaali- ja terveysalan ammattiryhmiä. Minulta pyydetään usein työyhteisöjen haasteellisten tilanteiden selvittämistä ja konsultaatioita.


Toin Suomeen ”Askeleittain” ja "Pienin Askelin" sosiaalisten ja tunnetaitojen ohjelmat päiväkoti- ja kouluikäisille. Aiheesta kouluttaminen tuntuu edelleen mieluisalta.

Näiltä sivuilta löydät kaiken tarvittavan tiedon materiaalien tilauksiin:

  lisää askeleittain-ohjelmasta 

ja Pienin askelin-ohjelmasta


 Koulutustilaukset suoraan minulle sähköpostilla.